Drevené veľkonočné dekorácie

Drevené veľkonočné dekorácie vám pomôžu naladiť sa na sviatočnú atmosféru a pripraviť váš domov na tento žiarivý sviatok!

Správne zvolená sviatočná výzdoba zdôrazní majestátnosť a farebnosť Veľkej noci. Deti sa potešia drobným detailom kvetinových aranžmánov, drevených podnosov na vajíčka a vyrezávaných veľkonočných vajíčok. Dospelí budú môcť na fotografiách zachytiť pozitívne emócie veľkonočných sviatkov - veľkonočná výzdoba pomôže vytvoriť štýlovú fotografickú plochu.

Špeciálne drevené ozdoby!

Každá drevená dekorácia je špeciálna. Dekor je vyrobený z odolnej preglejky hrúbky 3-5 mm. Špeciálne vybavenie vám umožňuje obnoviť akékoľvek nápady dizajnérov na vytvorenie jedinečných šperkov. Každá línia alebo vzor je dotiahnutý k dokonalosti. Povrch príslušenstva je hladký a všetky hrany a rohy sú bezpečné pre detské rúčky.

Drevené veľkonočné dekorácie sú dekoráciou, ktorá vydrží dlhé roky. Sú dobre leštené, takže sa dajú použiť bez dodatočnej úpravy alebo lakovania. Pri výrobe sú použité iba materiály šetrné k životnému prostrediu, preto sú tieto doplnky bezpečné pre zdravie a životné prostredie.

Veľkonočné doplnky môžu byť maľované v akejkoľvek farbe. Môžete použiť akrylové farby, vodou riediteľné farby na drevo, fixky, flitre a iné. Je to skvelá príležitosť stráviť kvalitný čas s deťmi a objaviť ich tvorivý potenciál! Vyberte si svetlé farby, zapnite fantáziu a vytvorte si vlastnú. Jedinečné šperky! Darujte ich blízkym, pretože darček vytvorený vlastnými rukami je oveľa cennejší ako kúpený v obchode.

Veľkonočné zajačiky či kraslice budú ozdobou sviatočného stola, pretože sú symbolmi Veľkej noci. Drevené prívesky je možné umiestniť do izieb alebo doplniť veniec na vchodové dvere. Kombináciou týchto doplnkov s kvetinovými aranžmánmi vytvoríte v dome špeciálnu prázdninovú atmosféru!

Veľkonočné drevené dekorácie spájajú praktickosť a estetiku. Zachovajú si svoj reprezentatívny vzhľad roky a nestrácajú svoj význam. Na rozdiel od keramických figúrok sa preglejkové doplnky veľmi ťažko poškodia. A najpríjemnejšie je, že šperky si môžete ozdobiť podľa seba a ukázať sa ako skutočný dizajnér.